Regie & Presentatie

6187s

 

 

Vol trots en met veel enthousiasme mag ik me aan u voorstellen als presentator van Musis Event Young Edition. Mijn naam is Teun Aarden,  een jonge twintiger, geboren en getogen in Dongen en vanaf jonge leeftijd al volop bezig met muziek. Begonnen als slagwerker bij diverse muziekgezelschappen en later de drang gekregen om te presenteren.  Als presentator was ik meerdere malen betrokken bij evenementen van Musis Sacrum, zo presenteerde ik de eerste en tweede editie van Young Promises in Concert, waarvan de eerste editie mijn presentatiedebuut was. Andere evenementen in Dongen waar ik als presentator voor tekende waren enkele edities van het Oranjeparkfestival, meerdere activiteiten van het Kunstpodium, verschillende kapellenfestivals,  Studio DongenIce en het Groot Peejelands Gala Concert.  Niet alleen binnen Dongen was  ik de afgelopen jaren actief, maar ook daarbuiten, zo mocht ik medewerking verlenen aan enkele Benefietfestivals (o.a. in Zevenbergen i.s.m. NoNonsense), maar mocht ik het ook verderop zoeken, onder andere in de regio Utrecht. In Utrecht presenteerde ik de meest uiteenlopende evenementen waaronder een groots kinderconcert op een drijvend podium en een festival met een jazzprogrammering in de gemeente Vleuten en stond ik meerdere malen in Maarssen met o.a Hans Kraaij Jr., Monique Smit en Henk Westbroek.

Overigens vervul ik tijdens dit evenement ook de functie van regisseur. Als muzikant heb ik al een groot aantal soort gelijke evenementen mogen ervaren en ben ik bij een aantal van deze concerten ook organisatorisch betrokken geweest. De afgelopen jaren is mijn passie voor regisseren gegroeid en heb ik daarin ervaringen op mogen doen. Zo heb ik de afgelopen drie jaren werkzaam mogen zijn bij verschillende filmcrews. Als regiemedewerker was ik betrokken bij “De film van Sinterklaas en de verdwenen pakjesboot”, “De film van Sinterklaas en het pakjesmysterie” en “De film van Sinterklaas en het raadsel van 5 december” en heb ik onlangs als assistent regisseur gewerkt bij een deels in Cyprus opgenomen familiefilm getiteld “Joris en Boris en het geheim van de Tempel”,  die in juli verschijnt  in een groot aantal bioscopen in Nederland.

Ik ben blij dat ik als regisseur en presentator mijn bijdrage mag leveren aan dit bijzonder evenement, en hoop dat iedereen, van bezoeker tot vrijwilliger, van sponsor  tot muzikant, van danseres tot zangeres zal genieten van Musis Event Young Edition 2012.

Comments are closed.