Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Reis Rond de Wereld

26 oktober 2013 @ 20:00 - 23:00

€7,50

2013 reis rond de wereldU wordt op zaterdagavond 26 oktober tijdig verwacht bij de incheckbalie, in de vertrekhal van de Cammeleur. Het Volwassenen Leerlingen Orkest neemt u met de reisgenoten ‘de Zingende Koffiekar’ en ‘Dutch Celtic Dance Academy’ mee op een wervelende muzikale reis.

De reis start in De Cammeleur, maar u waant zich al snel in een drukke vertrekhal met een en al chaotische bedrijvigheid. Zorg dat u uw boarding card gereed hebt bij binnenkomst om voor geen oponthoud te zorgen bij de controles.

Via de passagierstunnel komt u uiteindelijk bij uw zitplaats. Neem rustig plaats en kijk en luister wat uw reisgenoten deze avond samen met u gaan beleven. Juffrouw Gerda, E Louwise de Diridingus, Freule Francien Le Grand (voor intimi Fransje de Groot), Barrie en Neef Herbert hebben zo hun eigen karakters en reisbestemmingen. Gepakt en gezakt reizen de orkestleden ook met u mee en zorgen voor passende klanken uit alle werelddelen. Zij nemen u mee van Europa naar Azië en van Amerika naar Afrika en verder. Een muzikale reis rond de wereld.

Gaat u mee op reis? De reis rond de wereld duurt ongeveer tweeënhalf uur en u arriveert weer veilig op uw vertrekadres,  zonder jetlag, dat wel. Na de reis kunt u in de lounge nog gezellig naborrelen over uw belevenissen. Gegarandeerd een gezellig avondje uit.

Nieuwsberichten

Gegevens

Datum:
26 oktober 2013
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:

Locatie

Centrale Accommodatie De Cammeleur
Hoge Ham 126
Dongen, 5104 JK
+ Google Maps
Telefoon:
0162-312000
Site:
www.donckhuys.nl