Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Musis Carnavalskapel

7 februari 2015 @ 20:30 - 22:30

Musis Carnavalskapel
In het kader van het het 175 jarig bestaan van de Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum worden in het jaar 2015 allerlei activiteiten georganiseerd om dit heugelijke feit feestelijk te vieren. Als oudste en enige koninklijke vereniging in Dongen willen we daar natuurlijk ook bijzondere momenten in pakken, waarin we graag alle bevolkingsgroepen willen bereiken.

Voor een van die momenten hierbij een oproep aan (oud)Musis-leden die ooit OOK in een carnavalskapel hebben gespeeld cq nog spelen.
Musis Sacrum heeft in de afgelopen 175 jaar zeer veel muzikanten opgeleid en een groot aantal van die leden hebben zeker ook gespeeld (of spelen nog) in een carnavalskapel.
Ons idee is nu om te komen tot een eenmalig carnavalskapel die op zaterdagavond 7 februari 2015 in de Cammeleur in Dongen gaat deelnemen aan het evenement van Stichting ‘de Peeënstekers’ genaamd ‘Ut Grote Veurspel’, voorheen het Groot Peeënlands Galaconcert (GPGC) geheten, de grote opwarmer voor het naderende carnaval. Dat optreden gaat 20-15 minuten duren. Het wordt een Duits-Oostenrijkse avond met bijbehorend muziek en entourage.

We willen graag komen tot een zo groot mogelijke kapel met een zo divers mogelijk instrumentarium, waarbij een zestal muzieknummers ten gehore zullen worden gebracht.

We willen tijdens twee repetitieavonden (op 9 en 30 januari 2015) in ons verenigingsgebouw Jeugdcentrum De Poort (Gasthuisstraat 3) de muzieknummers doornemen. Aanvang van de repetities is 20.00 uur. Natuurlijk zorgt Musis voor passende muziekstukken die bij jullie waarschijnlijk nog wel bekend zullen zijn.

Van veel oud Musis leden hebben we helaas geen adressen meer en wij vragen jullie dan ook om via de social media deze oproep zo veel mogelijk te delen, om hier zoveel mogelijk mensen mee te bereiken.
Lijkt het jou ook een leuk idee om mee te doen met deze uniek Musis Carnavalskapel? Geef je dan (liefst digitaal met adresgegevens en telefoonnummer) bij ondergetekenden op. Doe dit voor 20 november aanstaande. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Gegevens

Datum:
7 februari 2015
Tijd:
20:30 - 22:30
Evenement Categorie:
Site:
www.peeenstekers.nl

Locatie

Centrale Accommodatie De Cammeleur
Hoge Ham 126
Dongen, 5104 JK
+ Google Maps
Telefoon:
0162-312000
Site:
www.donckhuys.nl