Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Music Memories | muziek uit de jaren ’60-’70-’80

5 november 2016 @ 20:00 - 23:00

€7,50

Een project van Volwassenen Leerlingen Orkest Musis Sacrum
Music Memories, muziek uit de 60-70-80-er jaren
Het Volwassenen Leerlingen Orkest (VLO) van de Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum staat in de startblokken voor de uitvoering van deze eigen productie. Zaterdag 5 november (20.00 uur) is het eindelijk zo ver en Cultureel Centrum ’t Schouw is de locatie. Een muzikale reis door de tijd met het VLO, genaamd ‘Music Memories’, muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Het is een feest der herkenning, meezingers maar ook luisterliedjes.
Medewerking verlenen Zanggroep Easy Goin’ en dansgroep L-Joy. Het Volwassenen Leerlingen Orkest van Musis Sacrum bestaat uit vijfendertig muzikanten die op latere leeftijd zijn begonnen met muziek maken. Het doel van dit orkest is om in groepsverband gezamenlijk muziek te maken met muzikanten van ongeveer gelijk niveau. Dit orkest verzorgd een aantal maal per jaar optredens, onder andere uitwisselingsconcerten of koffieconcerten. Het orkest staat inmiddels bijna drie jaar onder leiding van dirigent Ad van Groesen. L-Joy Dancefactory is een bekende naam in Dongen, sinds 1998 bestaat deze dansschool en is gesitueerd aan de Lage Ham. In de afgelopen jaren heeft Musis Sacrum diverse grote projecten met L-Joy uitgevoerd. Voor het eerst zoekt Musis Sacrum voor een eigen project de samenwerking met zanggroep Easy Goin’. In januari 2014 is deze zanggroep uit Oosteind opgericht en staat onder leiding van dirigent Rowan van der Westen. Het actieve koor brengt een repertoire van lichte muziek.
Er is voor dit evenement Music Memories een gevarieerd programma samengesteld, waar bij het orkest en het koor ook een aantal muziekstukken gezamenlijk verzorgen. Er worden ruim twintig muziekstukken ten gehore gebracht in de grote zaal van ’t Schouw. Wat kunt u zoal verwachten? Halleluja (Leonard Cohen); Who wants to live forever (Queen); O happy day (Les Humpries Singers); I never fall in love again (Burt Bacharach), Appels op een tafelsprei (Toon Hermans); Old and wise (Allan Parsons Project). De kaartverkoop is inmiddels gestart en deze zijn (à €7,50) verkrijgbaar bij Leijten Digitaal Drukken (Hoge Ham 80) en Cultureel Centrum ‘t Schouw, ook vindt er nog kaartverkoop aan de deur plaats (indien nog beschikbaar). De deelnemers zien u graag verschijnen op 5 november voor een heerlijk ontspannen avondje uit.

Entreekaarten à € 7,50 zijn te koop bij ‘t Schouw of Leijten Digitaal Drukken.

Met dank aan onze sponsoren
RB_logo_cmykjacobs-bouw

rijen-van-transport

 

Gegevens

Datum:
5 november 2016
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Site:
www.musissacrum.com

Organisator

Koninklijke Muziekvereniging Musis Sacrum
E-mail:
contact@musissacrum.com